Vapaudu ja Iloitse Enkeleiden kanssa -työpaja su 2.10.2022 klo 14.00-17.00 – Zoom-osallistuminen – 180 min

27,00 

Saat paluupostissa Zoom-tapaamisen tiedot ja linkin tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Osasto:

Kuvaus

Vapaudu ja Iloitse Enkeleiden kanssa -työpajassa ohjaamme Enkeleiden kanssa sinua puhdistumaan turhista taakoista ja täyttämään elämäsi ilolla.

Kaikki lähtee ajatuksista, joita sinä Luojan luoman kauniin pääsi sisällä synnytät. Luot elämääsi koko ajan ajatuksillasi, vaikka et sitä tietoisessa mielessäsi aina tiedostakaan. Mielen hallinta on avain onnelliseen, runsaaseen elämään. Joka ikinen ajatuksesi lähtee maailmankaikkeuteen, ja liittyessään kollektiiviseen mieleen, luo aina jotakin, jollakin aikataululla. Lisäksi ajatuksista seuraa tunteita ja tunteet aiheuttavat kehosi reaktiot – kehokin on mielen jatke. Kaikki siis kumpuaa ajatuksista, ne ovat sinun oman elämäsi hallinnan lähde. Me kaikki sitten yhdessä luomme tämän maailman, jossa elämme.

Työpajan alussa puhumme niistä asioista, jotka estävät sinua elämästä oman tahtosi mukaista elämää. Käymme läpi yleisimpiä kompastuskiviä, joita voit peilata itseesi. Hyvin usein nämä asiat johtuvat uskomuksistasi ja peloistasi, jotka ohjaavat egon kontrolloimana jokapäiväistä elämäämme. Tämän jälkeen puhdistaudumme Arkeija Sanctielin meditaatiossa. Sanctiel on erikoistunut syvälliseen puhdistamiseen mielen tasojen, tunteiden ja kehon osalta. Hän on myös Pyhyyden enkeli.

Tauon jälkeen esittelen sinulle tapoja luoda täydellinen elämä itsellesi. Käymme läpi luomisen tapoja liittyen mielesi rauhaan, terveyden tilaasi ja jokapäiväiseen arkeesi – ihan koko elämääsi. Oivallusten kautta sinä ja elämäsi alkavat muuttumaan heti, koska silloin synnytät uudenlaisia ajatuksia, jotka jälleen luovat elämääsi uusiksi. Voit vapautua vanhasta ja alkaa vastaanottamaan maailmankaikkeuden sinulle tarjoamia mahdollisuuksia. Päivän toisessa meditaatiossa täytymme Korkeamman Rakkauden ja Ilon energialla Arkkienkeli Joyielin luotsatessa meitä. Ilon enkeli Joyiel on erikoistunut kokonaisvaltaiseen parantamiseen mielen ja kehon tasoilla.

Voit jo valmiiksi ennen työpajaa miettiä niitä asioita, joita tahdot muuttaa elämässäsi.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

Tapahtuman kesto on n. 3 tuntia.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan työpajaan – vapautumaan estoistasi ja aloittamaan erilaisen, antoisan ilon ja runsauden täyttämän elämän!