Rakkauden ja Runsauden -ilta Äiti Marian ja Arkkienkeli Rafaelin kanssa ke 15.2.2023 klo 18.00-20.45 – Zoom-osallistuminen

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Aloitamme illan virittäytymällä tunnelmaan Kuinka kaunista on -kappaleella ja lausumalla yhdessä vastaanottamani Valo-degreen, jolla täytyt Valolla, Rauhalla ja Rakkaudella. Arkkienkeli Mikaelin Valosuojauksen jälkeen esittelen sinulle kaksoisliekit – Parannuksen, Intuition ja Runsauden – arkkienkelin Rafaelin ja Äiti Marian. Siitä jatkamme Äiti Marian saatesanoilla hänen ohjaamaansa rakkaudelliseen Äiti Marian Syleily -hoitomeditaatioon. Tässä meditaatiossa puhdistut hohtavalla energialla ja kietoudut rakkauden turvalliseen kapaloon ?

Pienen tauon jälkeen puhumme runsaudesta. Mitä runsaus on? Joskus egollamme on paljon vaatimuksia siihen, milloin on tarpeeksi runsasta, jotta voisi olla onnellinen. Todellinen, pysyvä onnellisuus kuitenkin tulee sydämestä – ei mistään ulkoisista puitteista. Sinäkin pystyt luomaan elämästäsi juuri sellaisen kuin tahdot. Kysymys lienee ennemmin siitä, uskotko siihen. Mikäli tahto-tila on hukassa, mikä on hyvin yleistä tässä ajassa maailman myllertäessä ympärilläsi, siihenkin löytyy konsteja. Opetan sinulle muutaman niistä; mantrojen ja degreen muodoissa.

Ennen illan toista meditaatiota virittäydymme Kristus-Itsen energiaan kundaliinijoogan Guru Guru Wahe Guru -mantralla, jota lausun sinulle muutaman kerran. Mantra virittää chakrojasi korkeampaan värähtelyyn ja aktivoi 3. silmääsi. Lisäksi sillä kutsutaan Kristuksen tietoisuutta nostamaan kokonaisvärähtelyämme ja tuomaan hänen henkistä ohjausta elämäämme. Sen jälkeen antaudumme Arkkienkeli Rafaelin hellään huomaan meditaatiossa, jossa hän ensin parantaa sinua ja avaa 3. silmääsi. Meditaation toisessa osassa manifestoit valintasi mukaisia asioita elämääsi Rafaelin Runsaus-energiassa ? Voit jo etukäteen miettiä niitä asioita, joita elämääsi kaipaat.

Illan lopuksi voimme keskustella ja jakaa kokemuksiamme, ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.

Tapahtuman kesto on n. 2,5 tuntia.