Paranna elämänlaatuasi Enkeleiden avulla -ilta ke 29.6.2022 klo 18.00-20.45 – Zoom-osallistuminen – 165 min

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Tässä ajassa kun maailma myllertää ympärilläsi, saatat kohdata itsessäsi harhaanjohtavia ajatuksia ja tunteita. Emme monesti kuitenkaan muista sitä, että olemme herkkiä Valo-olentoja kehoissamme ja reagoimme kaikkiin ympäristömme tapahtumien energioihin, vaikka ne eivät olisikaan alun perin meistä itsestämme lähtöisin.

 

Aamuisin herätessämme lukuisat ajatukset alkavat virtaamaan päässämme ja aiheuttavat mahdollisesti myös tunteita. Kuitenkin jokainen aamu on uuden alku. Se on ikään kuin uusi elämä. Millaisen elämän tahdot itsellesi luoda? Mitä tarvitset tähän päivään, jotta siitä muodostuisi ihana elämä? Tarvitsetko rakkautta, rauhaa, uskoa, voimaa, viisautta, parannusta vai ohjausta?

 

Illan aikana esittelen sinulle tavan – menetelmän – oppia helposti ottamaan enkelit avuksesi arjessa ja tehdä elämästäsi kevyempää ja parempaa enkeleiden avulla. Saat mukaasi myös muistilistan, joka helpottaa enkeleiden avujen muistamisessa.

 

Jokaisella Arkkienkelillä on tietty tarkoitus ja palvelutehtävä Jumalallisten energioiden välittäjinä. Illassa ovat mukana Arkkienkelit Mikael, Jofiel, Chamuel, Gabriel, Rafael, Uriel, Zadkiel ja Joyiel. Illan aikana teemme kaksi hypnoosimaista meditaatiota, joissa ankkuroidaan sinun mieleesi toimintamalleja (post-suggestion) tiettyjä tilanteita varten.
Tilaisuuden aluksi rauhoitumme lyhyessä rentoutusmeditaatiossa. Rauhoittumisen jälkeen opetan sinulle kehittämäni jatkuvaan parantamiseen pohjautuvan Enkeli-menetelmän, jonka voit ottaa osaksi jokapäiväistä elämääsi. Siitä jatkamme Arkkienkeli Mikaelin, Jofielin, Chamuelin ja Gabrielin kanssa. Esittelen heidän kykyjään ja ominaisuuksiaan oman arkesi parantamiseen ja sitten otamme käyttöön heidän avunsa illan ensimmäisessä ankkurointi-meditaatiossa.
Tauon jälkeen jatkamme Arkkienkeli Rafaelin, Urielin, Zadkielin ja Joyielin kanssa. Esittelen heidän kykyjään ja ominaisuuksiaan oman arkesi parantamiseen ja sitten otamme käyttöön heidän avunsa illan toisessa ankkurointi-meditaatiossa.
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista 😇Tapahtuman kesto on n. 2,5 tuntia.