Täyty Kristuksen Rakkaudella ja rauhoitu Joulun sanomaan su 19.12.2021 klo 14.00 – Zoom-osallistuminen – 150 min

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Tilaisuuden aluksi rentoudumme rauhan energialla Arkkienkeli Urielin ohjauksessa. Rauhoittumisen jälkeen kertaamme asioita liittyen siihen, miksi me täällä olemme ja miksi me täällä olemme juuri tässä ”korona-ajassa”. Muistathan aina, että sinulle ei tapahdu mitään, mitään sielusi ei olisi etukäteen tiennyt ja suunnitellut. Tästä jatkamme sielun eli Korkeamman Itsen tason Arkeija Brightelin kanssa meditaatioon, jossa puhdistut täydellisesti ja avaat yhteytesi omaan sieluusi.

Tauon jälkeen luen teille Joulu-evankeliumin, josta jatkamme Kristuksen minulle antamaan meditaatioon. Tässä meditaatiossa alustuspuheen saattelemana sinä vastaanotat Hänen ja Isä-Jumalamme Rakkauden, joka avaa sydämesi ja sen jälkeen levittyy joka ikiseen soluun sinussa päästä varpaisiin. Täytyt Rakkauden Valolla. Täyttymisen jälkeen laajennumme yhtenäiseksi, Yhdeksi Valoksi. Valon aalto leviää koko maapallolle, ihmiskunnan jokaiseen jäseneen ja ÄitiMaalle. Aalto pyyhkäisee myös koronaviruksen ja rokotteiden läpi puhdistaen ja muuntaen niitä. Teemme tämän yhdessä ihmiskuntaa rakastaen, armon antaessa kaikille uuden tilaisuuden.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista 😇

Tapahtuman kesto on n. 2,5 tuntia.