Chakrat ja Enkelit -ilta 1. osa ke 7.12.2022 klo 18.00-20.30 – Zoom-osallistuminen – 150 min

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Tasapainoinen energia on avain Rakkaudelliseen ja Valoisaan elämään. Näissä kahdessa Chakrat ja Enkelit –illassa tutustumme Maan Äitiinpäächakroihimme ja niiden merkityksiin itsessämme ja elämässämme. Kerron kunkin chakran tarkoituksesta ja siitä, mihin ja miten sen toiminta sinussa vaikuttaa. Lisäksi esittelen jokaisen chakran Arkkienkelin ja meditaatioiden kautta hoidamme chakrojamme ja itseämme kokonaisvaltaisesti Arkkienkeleiden kanssa. Kerron sinulle myös Maan Äidistä eli ÄitiMaasta, ja opetan kuinka tehdä vakaa, voimakas maadoitus itsellesi.
1. Chakrat ja Enkelit –teemailta 1. osa keskiviikkona 7.12.2022 klo 18.00 – 20.30
Ilta alkaa energiasuojauksella ja rentoutuksella, jolla arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan.
Rentoutuksen jälkeen tutustumme ÄitiMaahan ja maadoitukseen sekä kahteen alempaan päächakraan, juuri- ja -sakraalichakroihin. Lisäksi esittelen näiden chakrojen Arkkienkeli Gabrielin, joka on Ohjauksen, Elämäntehtävän ja Ylösnousemuksen enkeli. Siitä jatkamme illan ensimmäiseen meditaatioon, jossa yhteytesi ÄitiMaahan vahvistetaan, täytyt hänen punaisella puhdistavalla ja voimaannuttavalla elämänenergialla, sekä avaudut vastaanottamaan Kirkkautta ja Gabrielin energiaa chakrojesi kautta.
Pienen tauon jälkeen jatkamme tutustumalla kahteen seuraavaan päächakraan, jotka ovat solar plexus- ja sydänchakrat. Esittelen myös näiden chakrojen arkkienkelit – Rauhan ja Ykseyden enkelin Urielin sekä Rakkauden ja Anteeksiannon enkelin Chamuelin. Illan toisessa meditaatiossa avaudut vastaanottamaan Urielin ja Chamuelin energioita chakrojesi kautta.
Illan meditaatiot aktivoivatpuhdistavat sekä eheyttävät chakrojasi – ja sen jälkeen täyttävät ne taivaallisilla energioilla.
Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.?
Tapahtuman kesto on n. 2,5 tuntia.
Olet sydämellisesti tervetullut mukaan nauttimaan enkelien hoidosta! 
Lähetän linkin Zoom-osallistumiseen sähköpostilla ennen tapahtumaa.