Chakrat ja Enkelit -ilta 3. osa ke 22.3.2023 klo 18.00-21.00 – Zoom-osallistuminen – 180 min

27,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Tasapainoinen energia on avain Rakkaudelliseen ja Valoisaan elämään. Chakrat ja Enkelit -sarjan 3. teemaillassa jatkamme tutustumista päächakroihimme ja niiden merkityksiin itsessämme ja elämässämme. Kerron kunkin chakran tarkoituksesta ja siitä, mihin ja miten sen toiminta sinussa vaikuttaa. Lisäksi esittelen jokaisen chakran Arkkienkelin ja meditaatioiden kautta hoidamme chakrojamme ja itseämme kokonaisvaltaisesti Arkkienkeleiden kanssa. Opetan sinulle myös kuinka tehdä vakaa, voimakas maadoitus itsellesi.

Ilta alkaa energiasuojauksella ja rentoutuksella, jolloin arjen kiireet unohtuvat ja mielen rauhattomuus harmonisoidaan.
Rentoutuksen jälkeen tutustumme seuraavaan hyvin olennaiseen kahteen chakraan, joiden väliin suurin osa meidän neljän alemman olemuksemme energioista rakentuu. Nämä chakrat ovat MaaTähti- ja SieluTähti-chakrat, jotka kuuluvat 12-chakran järjestelmässä myös meidän päächakroihimme. Tätä järjestelmää kutsutaan Uuden ajan chakrajärjestelmäksi ja usein myös kuvataan 5. ulottuvuuden chakroiksi.
Lisäksi esittelen näiden chakrojen arkkienkelit – Maadoittumisen, Rukouksen ja Musiikin enkelin Sandanfonin ja Puhdistumisen, Muuntumisen ja Vapautumisen enkelin Zadkielin. Tästä jatkamme illan ensimmäiseen meditaatioon, jossa yhteytesi ÄitiMaahan vahvistetaan – täytyt hänen punaisella puhdistavalla ja voimaannuttavalla elämänenergialla – sekä avaudut vastaanottamaan Kirkkautta, ja Sandalfonin ja Zadkielin energiaa chakrojesi kautta.

Pienen tauon jälkeen jatkamme tutustumalla kahteen seuraavaan ylempään chakraan ja niiden enkeleihin. Kausaali-chakraa voidaan kuvata porttina Valomaailmaan ja sen enkelit ovat Christiel, Mallory, Enlightel ja Brightel. Tähtiportti-chakra puolestaan hoitaa Jumal-yhteyttämme ja sen enkeleitä ovat Metatron, Serafi Serafina, Perfectiel ja Goldiel. Illan toisessa meditaatiossa keskitymme aktivoimaan ja täydellistämään näitä chakroja enkeleiden kanssa.

Kultaisen Atlantiksen aikana kaikki 12 chakraa olivat täysin toiminnassa. Juuri näiden chakrojen hyvinvointi ja tasapainoisuus mahdollisti atlantislaisille heidän mahtavat henkiset kykynsä. Kultaisella Atlantiksella vallitsi uskomattoman ihana ja korkeavärähteinen energia – sillä ihmisetkin elivät puhtaassa yhteydessä korkeimpaan.

Illan meditaatiot aktivoivat, puhdistavat sekä eheyttävät chakrojasi – ja sen jälkeen täyttävät ne taivaallisilla energioilla.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valomaailmalta niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.