Aurinkoinen Enkeli-meditaatioilta Osa 4 ke 29.11.2023 klo 18.00-20.30 – Zoom-osallistuminen – 150 min

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Jatkamme nyt enkelien kanssa Aurinkoisten meditaatioiltojen sarjaa osalla 4. Edelleen tämä on sellainen tapahtuma, jossa pelkästään meditoidaan. Matkasi jatkuu kohti Tarottien Aurinko-kortin mukaisen vapaan, iloisen olennon olotilaa. Aurinko-kortti kuvastaa ihmistä, joka on onnellinen ja nauttii elämän lahjasta harmoniassa – kuin lapsi, joka leikkii ja on luova elämän virrassa.
Sinunkin on mahdollista muuttua kultaiseksi Auringon kaltaiseksi elämästä iloitsevaksi ihmiseksi. Sinun tarvitsee vain vapautua negatiivisista energoista, avata sydämesi rakkaudelle ja täyttyä parantavalla armolla – sekä itseäsi että muita kohtaan.

Ja juuri siitä tässä Enkeli-meditaatioillassa keskiviikkona 29.11.2023 klo 18.00-20.30 on kyse.

Iltaan ilmoittautuivat mukaan Arkkienkeli Metatron ja Jumal-tason Arkeija Goldiel. Lisäksi teemme koko energiajärjestelmääsi eheyttävän ja virkistävän ElämänPuu-meditaation. Illan aikana esittelen sinulle hyvin lyhesti ElämänPuun ja kummankin enkelin kertomalla heistä siitä näkökulmasta, mihin apuun kutakin enkeliä voit pyytää. Sen jälkeen nautimme näistä energioista 3 eri meditaatiossa.

Aloitamme ElämänPuu-meditaatiolla, jossa avaudut vastaanottamaan voimallisia elämänenergioita. Ensin ÄitiMaan punainen puhdistava ja voimaannuttava elämänenergia maadottaa sinut ja täyttää sinut solutasoasi myöten. Sen jälkeen ÄitiJumalan taivaallinen siunattu valkokultainen Kirkkaus hoitaa ja eheyttää kaikkia kehollisia chakrojasi. Nämä energiat tulevat parantamaan ja uudistamaan sinun omaa Elämän Puutasi.
Siitä jatkamme Arkkienkeli Metatronin kanssa, joka ohjaa sinua elämäsi polulla sydämesi tahdon mukaisesti ja voi auttaa sinua missä tahansa asiassa. Hän täyttää Valollaan kehosi ja chakrasi nostaen värähtelytasoasi kokonaisvaltaisesti tuoden sinulle samalla tasapainoa. Vaikka Metatron on todella voimallinen enkeli, hän on ollut kanssamme ihmiskunnan synnystä lähtien ja on kokenut kanssamme tapahtumia arkisesta elämästä aina ylösnousemukseen asti. Hän onkin vastuussa ihmisten ylösnousemuksesta.

Tauon jälkeen pidemmässä meditaatiossa aloitamme Hengen eli Korkeimman Itsen tason Arkeija Goldielin kanssa Jumaluuden matkan. Luotsaamme sinut hänen kanssaan sydämesi Pyhään Tilaan, jossa ymmärrät oman alkuperäsi osana Luojaa. Olet siis ’Jumala kehossa’. Matka sisältää kaikkien energiatasojesi muuntamista 12.säteen energialla sekä Jumal-yhteyden aktivoinnin.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valo-väeltä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.