Aurinkoinen Enkeli-meditaatioilta Osa 3 to 14.9.2023 klo 18.00-20.30 – Zoom-osallistuminen – 150 min

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Jatkamme nyt enkelien kanssa Aurinkoisten meditaatioiltojen sarjaa osalla 3. Edelleen tämä on sellainen tapahtuma, jossa pelkästään meditoidaan. Matkasi jatkuu kohti Tarottien Aurinko-kortin mukaisen vapaan, iloisen olennon olotilaa. Aurinko-kortti kuvastaa ihmistä, joka on onnellinen ja nauttii elämän lahjasta harmoniassa – kuin lapsi, joka leikkii ja on luova elämän virrassa.
Sinunkin on mahdollista muuttua kultaiseksi Auringon kaltaiseksi elämästä iloitsevaksi ihmiseksi. Sinun tarvitsee vain vapautua negatiivisista energoista, avata sydämesi rakkaudelle ja täyttyä parantavalla armolla – sekä itseäsi että muita kohtaan.

Ja juuri siitä tässä Enkeli-meditaatioillassa torstaina 14.9.2023 klo 18.00-20.30 on kyse.

Iltaan ilmoittautuivat mukaan Arkkienkelit Uriel ja Jofiel sekä Arkeija Brightel. Illan aikana esittelen hyvin lyhesti kunkin enkelin kertomalla heistä siitä näkökulmasta, mihin apuun kutakin enkeliä voit pyytää. Sen jälkeen nautimme heidän energioistaan 3 eri meditaatiossa.

Aloitamme Rauhan, Harmonian ja Ykseyden Arkkienkeli Urielin kanssa, joka puhdistaa oman itsesi olemuspuolia harmonian energiallaan ja auttaa egosi äänen hiljentämisessä. Rauha laskeutuu yllesi ja sisällesi. Siitä jatkamme Viisauden ja Valaistumisen Arkkienkeli Jofielin kanssa avaamaan Sielusi viisauden lähde sydän-chakraasi ja saat tietoa sielusi suunnitelmasta tähän elämään.

Tauon jälkeen pidemmässä meditaatiossa Sielun eli Korkeamman Itsen tason Valon Arkeija Brightel avaa, kirkastaa ja aktivoi sinua alkaen Sielusi tasolta aina 4 alempaan olemukseesi asti. Lisäksi hän ohjaa sinut Sielusi yhteyteen ja värähtelyyn, jonka aikana voit toteuttaa omia toiveitasi elämäsi suhteen.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valo-väeltä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.