Aurinkoinen Enkeli-meditaatioilta Osa 2 ke 16.8.2023 klo 18.00-20.30 – Zoom-osallistuminen – 150 min

25,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Jatkamme nyt enkelien kanssa Aurinkoisten meditaatioiltojen sarjaa osalla 2. Edelleen tämä on sellainen tapahtuma, jossa pelkästään meditoidaan. Matkasi jatkuu kohti Tarottien Aurinko-kortin mukaisen vapaan, iloisen olennon olotilaa. Aurinko-kortti kuvastaa ihmistä, joka on onnellinen ja nauttii elämän lahjasta harmoniassa – kuin lapsi, joka leikkii ja on luova elämän virrassa.
Sinunkin on mahdollista muuttua kultaiseksi Auringon kaltaiseksi elämästä iloitsevaksi ihmiseksi. Sinun tarvitsee vain vapautua negatiivisista energoista, avata sydämesi rakkaudelle ja täyttyä parantavalla armolla – sekä itseäsi että muita kohtaan.

Ja juuri siitä tässä Enkeli-meditaatioillassa keskiviikkona 16.8.2023 klo 18.00-20.30 on kyse.

Iltaan ilmoittautuivat mukaan Arkkienkelit Zadkiel, Chamuel, Gabriel ja Graciel. Illan aikana esittelen hyvin lyhesti kunkin enkelin kertomalla heistä siitä näkökulmasta, mihin apuun kutakin enkeliä voit pyytää. Sen jälkeen nautimme heidän energioistaan 4 eri meditaatiossa.

Aloitamme Puhdistuksen, Muuntumisen ja Vapautumisen Arkkienkeli Zadkielin kanssa, joka puhdistaa sinut violettiliekillään kokonaisvaltaisesti. Lisäksi kotisi energiat puhdistetaan ja kotisi siunataan. Siitä jatkamme Rakkauden, Lempeyden ja Anteliaisuuden Arkkienkeli Chamuelin kanssa avaamaan sydän-chakrasi ja täyttymään pyyteettömällä Rakkaudella.

Tauon jälkeen Elämänohjauksen, Harmonian ja Elämäntehtävän Arkkienkeli Gabriel harmonisoi chakrasi ja energiakehosi, sekä antaa sinulle ohjausta elämääsi. Illan lopuksi voimallinen Armon ja Anteeksiannon Arkkienkeli Graciel täyttää sinut auringon nousun värisellä armolla ja anteeksiannolla. Virtautamme Armoa myös koko ihmiskunnalle.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valo-väeltä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.