Aurinkoinen Enkeli-meditaatioilta ke 14.6.2023 klo 18.00-20.30 – Zoom-osallistuminen – 150 min

24,00 

Saat paluupostissa linkin Zoom-tapaamiseen.

Osasto:

Kuvaus

Minua on usein pyydetty pitämään tapahtuma, jossa pelkästään meditoidaan. Keskustelin Valo-väen kanssa tästä vastikään ja he ehdottivat kesän kunniaksi tapahtumaa, jossa sinustakin voisi tulla Tarottien Aurinko-kortin mukainen vapaa iloinen olento. Aurinko-kortti kuvastaa ihmistä, joka on onnellinen ja nauttii elämän lahjasta harmoniassa – kuin lapsi, joka leikkii ja on luova elämän virrassa.
Sinunkin on mahdollista muuttua kultaiseksi Auringon kaltaiseksi elämästä iloitsevaksi ihmiseksi. Sinun tarvitsee vain vapautua painavista kahlitsevista energoista ja täyttyä runsauden ilolla.

Ja juuri siitä tässä Enkeli-meditaatioillassa keskiviikkona 14.6.2023 klo 18.00-20.30 on kyse.

Iltaan ilmoittautuivat mukaan Arkkienkelit Mikael, Rafael ja Joyiel sekä Arkeija Sanctiel. Illan aikana esittelen hyvin lyhesti kunkin enkelin kertomalla heistä siitä näkökulmasta, mihin apuun kutakin enkeliä voit pyytää. Sen jälkeen nautimme heidän energioistaan 4 eri meditaatiossa.

Aloitamme Suojeluksen, Voiman ja Rohkeuden Arkkienkeli Mikaelin kanssa, joka kietoo sinut suojeluksen siniseen vaippaan, vapauttaa sinut turhista energiasiteistä ja puhdistaa kurkku-chakrasi. Siitä jatkamme Pyhyyden Arkeija Sanctielin kanssa syväpuhdistautumiseen kaikkien 4 alemman olemuksesi tasoilla, jolloin kaikki aurasi sisällä olevat chakrat ja energiakehot puhdistuvat.

Tauon jälkeen Parannuksen, Intuition ja Runsauden Arkkienkeli Rafael parantaa sinua, avaa 3.silmääsi ja täyttää olemuksesi runsauden energialla, jolloin alat vetämään puoleesi runsauden täyttämiä asioita ja tapahtumia. Illan lopuksi voimallinen Ilon ja Korkeamman Rakkauden Arkkienkeli Joyiel täyttää sinut turkoosilla ilolla ja valolla.

Lopuksi keskustelemme meditaation aikana tulleista kokemuksista ja voit kauttani myös kysyä Valo-väeltä niistä. Keskusteluun osallistuminen on vapaaehtoista.