YkseysAktivaatio yksityisesti hoitohuoneella

100,00  2 tuntia

ÄitiJumalan YkseysAktivaatio on muuntumisprosessi, joka johdattaa sinut rakkauden avulla Ykseyteen. Tapahtumassa aktivoidaan Onnellisuuden Lähteesi eli Korkeamman Rakkauden chakrasi, luovut lopusta karmastasi ja Jumalgeenistösi aktivoidaan.

  • Äänite hoidostasi


Tuotetunnus (SKU): 777-YKSEYS-F2F Osastot: ,

Kuvaus

Tässä tapahtumassa osallistut ÄitiJumala Sofian YkseysAktivaatioon. Käytämme tapahtumassa IsisSofian (Helena Jakovlev) äänitettä, jonka sisällön hän on kanavoiden ottanut vastaan suoraan ÄitiJumala Sofialta.

ÄitiJumalan YkseysAktivaatio on muuntumisprosessi, jossa Sinun omasta päätöksestäsi aktivoidaan Onnellisuuden Lähteesi eli Korkeamman Rakkauden chakrasi. Samalla luovut lopusta karmastasi, jonka sovitat elämäntehtävälläsi. Jumalgeenistösi aktivoidaan, jolloin se laskeutuu Monadistasi aineelliseen kehoosi. Tämän johdosta alat säteilemään ja värähtelemään puhdasta Valoa yhä voimakkaammin.

Tämän aktivaation jälkeen Sinä olet vapaan valintasi mukaan ilman karman vaikutusta vastuussa siitä, mitä elämässäsi tapahtuu. Otat vastaan ÄitiJumalan YkseysAktivaation omalla vastuullasi ja tietoisena siitä, että tämä on peruuttamaton toimenpide. Astut karmasta vapautuneena Henkelitielle – henkilöksi matkalla enkelin kaltaiseksi olennoksi – eikä sieltä ole paluuta entiseen.

Nämä tilaisuudet ovat olleet hyvin voimallisia ja prosessi on todellakin alkanut kaikille osallistujille. Tässä prosessissa ei kuitenkaan tarvitse olla yksin, vaan helpottaaksemme matkaasi olemme perustaneet HenkeliClubin (facebook), jonne jokainen YkseysAktivaation suorittanut voi halutessaan liittyä.

Lisätiedot

Hoitomuoto

Hoitohuoneella

Hoidon kesto

120 min