Kultaisen Valon hoito puhelimessa – 30 min

30,00  30 minuuttia

Sielunvaelluksen aikana – entisten elämien saatossa – sielullemme tapahtuu sielunsuunnitelmien ja karman mukaisesti monia tapahtumia, jopa traumaattisiakin asioita. Nämä tapahtumat saattavat jättää Sielun sirpaleita entisiin elämiin. Kultaisen Valon hoidossa näitä palasia haetaan ja palautetaan Sinuun.
Hoidossa saat tietoosi nämä entisten elämien palaset, jotka sinun sieluusi eheytetään. Sielun eheytyminen on avain täydellistymiseen. Kun sielusi on eheä, entisten elämien tapahtumat eivät tässä hetkessä enää pääse vaikuttamaan sinuun Sielutähti-chakran tai muiden chakrojen ja piilotajunnan tasolta.

Tuotetunnus (SKU): 777-KULTA-PUH-30 Osasto:

Kuvaus

Ylösnoussut Mestari Kumeka saapui vierailulle luokseni elokuussa vuonna 2018 ja kehotti aloittamaan uudenlaisen hyvin tehokkaan puhdistus- ja eheytyshoitomuodon. Hän näytti minulle hyvin selkeästi, kuinka tämä hoito tapahtuu.
Kumeka on 8. säteen Mestari ja tuon säteen tehtävä on puhdistaa ja tasapainottaa alemmat tasot luoden valmiuden upealle Kristuksen kehoastialle (Maitreija, My Tray, Minun astiani) eli Kristukselle ihmisessä. Tällä tasolla – Kristus-minässä – Korkeampi Itse elää todellisena itsenä, sieluna. Kahdeksas säde puhdistaa fyysiseltä tasolta alkaen tunne- ja mentaalikehoihin asti. Se puhdistaa menneisyyden – myös entiset elämät – poistaa/muuntaa jopa solutason vanhoja, virheellisiä uskomuksia ja asenteita.

Lisätiedot

Hoitomuoto

Puhelimessa

Hoidon kesto

30 min