Näytehoito messuilla (Ilon Valkeat 2.-3.10.2021 Oulu)

20,00  25 minuuttia

Lyhyet 25 min hoidot ja kanavoinnit tapahtuvat pääsääntöisesti EnkeliCafen aukioloaikana ja messuilla. Voit tiedustella lyhyttä aikaa myös muulle ajalle.

Valitse viimeistään hoitoon tullessasi tai yhdessä DianaSofian kanssa hoidon alussa tilanteeseesi tai tarpeeseesi sopivin hoito. Näytehoito voi olla jokin seuraavista hoidoista tai tulkinnoista:
Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito
Keskustelutuokio Valomaailman kanssa
Tuokio henkioppaasi kanssa
Tuokio Sielusi kanssa
Entisten elämiesi tulkinta
Tule rohkeasti tutustumaan! Valitse sinulle sopiva aika alla olevasta kalenterista ja varaa aika. Näytehoitoaikoja on nyt tarjolla messujen aukioloaikoina. Voit maksaa hoidon varaamisen yhteydessä tai vasta saavuttuasi hoitoon. Tervetuloa <3

Kuvaus

Messuilla ollessa voit tutustua esimerkiksi Selvänäköiseen EnkeliEnergia (SEE)-hoitoon noin 25 min näytehoidolla, jonka aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito eheyttää ja lataa sinuun taivaallista siunattua valoenergiaa ja ÄitiMaan puhdistavaa ja voimaannuttavaa punaista elämänenergiaa. Niiden yhdistyessä vaaleanpunaiseksi energiaksi saat mukaasi ihanan rakkausenergian. Saat kanavoituna myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit kysyä parisuhteesta, työstä, terveydestä tai ihan mistä tahansa Sinua askarruttavasta asiasta.

Lisätiedot

Hoitomuoto

Hoitohuoneella

Hoidon kesto

30 min