Näytehoito puhelimessa (EnkeliCafen yhteydessä)

27,00  25 minuuttia

Lyhyet 25 min hoidot ja kanavoinnit tapahtuvat pääsääntöisesti EnkeliCafen aukioloaikana. Voit tiedustella lyhyttä aikaa myös muulle ajalle.

Valitse aikaa varatessasi tai yhdessä DianaSofian kanssa puhelinhoidon alussa tilanteeseesi tai tarpeeseesi sopivin hoito. Näytehoito voi olla jokin seuraavista hoidoista tai tulkinnoista:
Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito
Kultaisen Valon hoito
Keskustelutuokio Valomaailman kanssa
Tuokio henkioppaasi kanssa
Entisten elämiesi tulkinta

Tule rohkeasti tutustumaan! Valitse sinulle sopiva aika alla olevasta kalenterista ja varaa aika. Näytehoitoaikoja on tarjolla EnkeliCafen aukioloaikoina. Voit maksaa hoidon varaamisen yhteydessä verkkokaupan kassalla. Kuulemisiin!

Kuvaus

EnkeliCafen ollessa avoinna voit tutustua myös puhelimitse esimerkiksi Selvänäköiseen EnkeliEnergia (SEE)-hoitoon noin 25 min näytehoidolla, jonka aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito eheyttää ja lataa sinuun taivaallista siunattua valoenergiaa ja ÄitiMaan puhdistavaa ja voimaannuttavaa punaista elämänenergiaa. Niiden yhdistyessä vaaleanpunaiseksi energiaksi saat mukaasi ihanan rakkausenergian. Saat kanavoituna myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit kysyä parisuhteesta, työstä, terveydestä tai ihan mistä tahansa Sinua askarruttavasta asiasta.

Rentouttavassa 25 min hypnoosihoidossa saat kokonaisvaltaisen mielen ja kehon rentoutuksen. Lisäksi sinuun ladataan uusia tai vahvistetaan nykyisiä ominaisuuksiasi toiveittesi mukaisesti. Hypnoosi voidaan nauhoittaa, jotta voit kuunnella sitä uudelleen myöhemminkin.

Lisätiedot

Hoitomuoto

Hoitohuoneella

Hoidon kesto

30 min