Hypnoosihoito puhelimessa – 90 min

75,00  90 minuuttia

Hypnoosi on syvä rentoutumisen tila, jossa tietoinen persoonatason mieli väistyy ja alitajunnan taso avautuu. Alitajunnastamme kumpuaa paljon ajatuksia, uskomuksia ja opittuja tapoja (käyttäytymismalleja). Hypnoosin avulla em. alitajuisia asioita voidaan muuttaa tai muokata toivomustesi mukaisiksi. Hypnoosia voidaan käyttää mm. rentoutumiseen, stressin poistoon, kivun poistoon, lapsuuden tai aikuisiän traumoista vapautumiseen, itsetunnon kohottamiseen, pelkotilojen poistamiseen, riippuvuuden katkaisuun tai tulevaisuuteen valmistautumiseen.

Tuotetunnus (SKU): 777-HYPNO-PUH-90 Osasto:

Kuvaus

Historiaa: 
Hypnoosi on ollut käytössä kautta aikojen. Ensimmäisiä kirjallisia viitteitä hypnoosiin on kiinalaisen lääketieteen isän, Wong Tain (2600 eKr.) kirjoituksissa ja Hindujen Veda-kirjoissa (1500 eKr.). Länsimaisen hypnoosin isänä pidetään lääkäri Franz Mesmeriä (1734-1815), joka sai käsien liikkeillä potilaansa transsiin. Kirurgi James Esdaile (1808-1859) raportoi tehneensä satoja leikkauksia hypnoosipuudutuksella.
Nykypäivää: 
Aivotutkimuksia tehdään nykyisin paljon eri toimijoiden toimesta. Tieteellisiä ja vapaamuotoisempia tutkimuksia – ei tieteeseen perustuvia – tehdään paljon monissa eri maissa ympäri maapalloa. Näissä aivotutkimuksissa on pystynyt osoittamaan, että hypnoosikokemukset ovat todellisia. Hypnoosia käytetään arkipäiväisten vaivojen hoitoon, kuten erilaisten pelkotilojen, riippuvuuksien ja oman itsen kokemisen hoitoon. Yleisimmät pelkotilat, joita hoidetaan, ovat mm. hammaslääkäri-, hyönteis-, lento-, korkeiden ja ahtaiden paikkojen -pelot. Riippuvuuksista yleisimpiä hoidettavia ovat alkoholi-, tupakka-, peli- ja sokeririippuvuudet. Hypnoosilla henkilö voidaan myös saada kokemaan itsensä ja tarpeensa erilaisiksi esim. paino-ongelmissa. Lisäksi hypnoosia käytetään erilaisiin rentoutuksiin. Menetelmällä hoidetaan myös jo vakaviakin sairauksia.

Lisätiedot

Hoitomuoto

Puhelimessa

Hoidon kesto

90 min