Viruksen energioiden puhdistus -itsehoitoäänite 35 min

27,00 37,00 

Tämä itsehoito toimii mille tahansa virukselle, koska nekin ovat loppujen lopuksi vain energiaa, jonka voi puhdistaa pois samaan tapaan kuin muutkin haitalliset (negatiiviset) energiat.
Hoidossa kutsutaan ÄitiMaan elämänenergiaa, taivaallista siunattua Valoa ja Pyhän Hengen Voimaa. Hoidon aikana kerrotaan koko ajan mitä tapahtuu ja siinä ohjeistetaan selkeästi toimet, jotka vastaanottaja tekee itse.
Huom! Itsehoitoäänite on universaalien energialakien mukaisesti henkilökohtainen siinä mielessä, että mikäli luovutat hankkimasi äänitteen toisen käyttöön, se ei välttämättä toimi oikein. Äänitteen voi kuitenkin ostaa lahjaksi toiselle. Puhdistus ja energiahoito toimivat aina, vaikka vastaanottaja ei täysin uskoisikaan niiden tehoon.

Tuotetunnus (SKU): 777-MED-VIRUS-1 Osastot: ,

Kuvaus

Aivan ensimmäiseksi tahdon kertoa, että lukiessasi tätä tekstiä pidäthän mielessäsi seuraavat asiat. Minä en missään tapauksessa – koskaan – tahdo luoda kenellekään pelkoja, koska varsin hyvin tiedän, mitä ne voivat saada aikaan henkisesti ja jopa fyysisille tasoille. Kuitenkin toivon, että luet tätä avoimin mielin samalla kuulostellen itseäsi ja olotilaasi, sekä sydämesi ääntä.

Me kaikki olemme yksilöitä – monilla eri energiatasoilla ja sielumme sopimuksineen ovat myös matkallaan eri kohdissa. Toiset ovat nuoria sieluja alemmilta tiheyksiltä ja toiset taas vanhoja korkeavärähteisiä, ylempien ulottuvuuksien olentoja. Ne asiat ja omat kokemuksesi, jotka eivät tästä tekstistä sinua resonoi (eli eivät tunnu ”omilta” sinua koskettavilta asioilta) tai et ole tuntenut itsessäsi mitään kummallisuuksia, voit huoletta unohtaa tämän samoin tein. Valomaailman mukaan on kuitenkin erittäin tärkeää, että kerron tästä asiasta.

Noin kaksi vuotta sitten minulle alkoi tulla asiakkaita, joilla oli kummallisia, hyvinkin vakavia ja kokonaisvaltaisia fyysisiä oireita. Jotkut heistä olivat iältään vanhempia, mutta toiset taas hyvin nuoria – aikaisemmin täysin terveitä ja hyväkuntoisia ihmisiä. Kaikki olivat käyneet lääkärin vastaanotolla ja useissa kokonaisvaltaisissa lääketieteellisissä tutkimuksissa, mutta lääketiede ei ollut voinut antaa apua näille ihmisille, koska mitään syitä vakaville sairastumisille ei löytynyt. Näiden ensimmäisten erikoisten tapausten hoidoissa sain Valomaailmasta paljon uutta tietoa ja ohjeita liittyen viruksiin ja rokotteisiin. En itsekään ensin halunnut, enkä oikein tohtinut uskoa niitä todeksi. Kuitenkin jo muutamien – suorastaan ihmeellisten – parantumisien jälkeen minun oli pakko alkaa itsekin uskomaan.

Sittemmin – sanan levitessä – minulle alkoi tulla paljon hoidettavia, jotka olivat joko sairastaneet viruksen tai/ja ottaneet rokotteita. Kuitenkaan kaikilla ei ollut välttämättä kovin vakavia oireita. Enimmäkseen oireet ovat olleet mm. sydämen rytmihäiriöitä, vakavaa huimausta, hermostollisia epävakauksia, lihasheikkoutta, äkillistä nopeaakin laihtumista ja ihottumia. Yleisesti ottaen voisi sanoa, että luonnollinen immuniteettisuoja heikkeni osittain tai jopa kokonaan. Lisäksi joillakin stabiilissa tilassa olevat sairaudet tai sukurasitteesta tulleet alttiudet sairastua aktivoituivat. Toisilla oireet tulivat hyvin pian ja toisilla vasta paljon myöhemmin.

Olemme siis kaikki yksilöitä tässäkin suhteessa; muistaen sielujemme suunnitelmat ja täällä materiaalisella tasolla taas henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin – ja siitä johtuvat energiatasomme ja -puhtautemme. Niin kuin kaikki me tiedämme, myös lääketiede on nykyisellään tunnistanut ja tunnustanut mm. long-covidin olemassaolon. Lisäksi rokotehaittoja on tullut aiemminkin ihmisille, niistä vaan ei ole välttämättä niin paljoa uutisoitu.

Niin kuin minkään hoidon, en tämänkään, tuloksista voi koskaan luvata mitään etukäteen. Kaikki on aina Korkeimman käsissä ja edelleen tässäkin asiassa minä toimin vain kanavana. Kuitenkin tällä metodilla on saatu aikaan hyviä tuloksia virustautien sairastamisvaiheessa sekä long-covidin ja rokotteiden haitallisten energioiden puhdistuksessa.

Jokin aika sitten sain Valomaailmasta kehotteen tehdä em. hoitojen kaltaisen puhdistavan ja eheyttävän itsehoitoäänitteen, jonka jokainen voi hankkia niin halutessaan.
Tein ohjauksessa kaksi erilaista itsehoitoäänitettä:
– Toinen on sellaisille, jotka eivät ole ottaneet rokotuksia, mutta sairastaneet viruksen.
– Toinen on sellaisille, jotka ovat ottaneet rokotuksen/rokotuksia ja hyvin todennäköisesti myös sairastaneet viruksen.
Tässä kohtaa on hyvä muistaa myös sellainen asia, että kaikki energiat voivat tarttua. Samaan tapaan kuin esim. viha-energia voi tarttua, myös synteettisesti muodostuneet energiat voivat tarttua. Tästä johtuen mm. rokotteiden energia voi tarttua tai vaikuttaa, vaikka ei itse olisi ottanut rokotteita. Tällöin jotkut tuntevat kummallisia oireita ja tuntemuksia. Näitä energioita kutsutaan energiamaailmassa rokotteiden johdannaisiksi ja molemmissa em. itsehoidoissa puhdistetaan myös tällaiset pois.

Lisätiedot

Toimitustapa

Lataa äänite itse verkkokaupasta (+ 0 €), Tilaa äänite sähköpostiisi (+ 5 €), Tilaa äänite CD-levyllä postilaatikkoosi (+ 10 €)