Julkaistu

EnkeliCafe 5.10.2019

EnkeliCafe ja EnkeliPuoti la 5.10.2019 klo 12.00 – 17.00

Uutuushoito

Enkeli-esineet -15 %

Heippa Ihana 

?

Jo kesällä päätin olla osallistumatta messuille tänä syksynä, se ei tällä kertaa resonoinut minussa. JotenEnkeliCafe ja -Puoti on jälleen avoinna ensi viikon lauantaina 5.10.2019 klo 12.00 – 17.00 Parantamo DianaSofiassa. 
Nyt uutena tarjontana on Rentouttava Hypnoosihoito 25 min näytehoitona. Tässä hypnoosihoidossa saat kokonaisvaltaisen mielen ja kehon rentoutuksen. Lisäksi sinuun ladataan uusia ominaisuuksia/uskomuksia tai vahvistetaan olemassa olevia ominaisuuksiasi omien toivettesi mukaisesti. Hypnoosi voidaan nauhoittaa, jotta voit kuunnella sitä uudelleen myöhemminkin. Saat sen itsellesi sähköpostilla jälkeenpäin.  
Tuttuun tapaan tarjolla on myös Entisten elämien tulkintaa, SEE-hoitoa (Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito), Kultaisen Valon hoitoa ja Kanavointia 25 min näytehoitoina. 
Kaikki EnkeliPuodin suloiset Enkeli-aiheiset tuotteet alennuksessa -15 % tänä lauantaina! Hankipas itsellesi uusi Enkeli ilostuttamaan elämääsi ja muistuttamaan enkeleiden olemassaolosta 

?

 (Alennus ei koske Parantavan Taiteen kuvia).

Enkelit.jpg

Anne Maarit:
Rentouttava Hypnoosihoito näytehoitona 25 minRentouttavassa hypnoosihoidossa saat kokonaisvaltaisen mielen ja kehon rentoutuksen. Lisäksi sinuun ladataan uusia tai vahvistetaan nykyisiä ominaisuuksiasi toivettesi mukaisesti. Hypnoosi voidaan nauhoittaa, jotta voit kuunnella sitä uudelleen myöhemminkin. Saat sen itsellesi sähköpostilla jälkeenpäin.   Entisten elämien tulkinta näytehoitona 25 minEntisten elämien tulkinnassa saat tietoosi ne sielusi valitsemat elämät, jotka nykyhetkessä vaikuttavat olemiseesi ja kehittymiseesi elämäsi polulla. Tulkinta voidaan nauhoittaa ja saat sen itsellesi sähköpostilla jälkeenpäin.  Selvänäköinen EnkeliEnergia -hoito näytehoitona 25 minSEE-näytehoidon aikana chakrasi ja aurasi avataan, puhdistetaan ja tasapainotetaan. Hoito voimaannuttaa ja lataa sinuun taivaallista siunattua kirkkautta ja ÄitiMaan punaista elämänenergiaa. Saat kanavoituna myös vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit kysyä parisuhteesta, työstä, terveydestä tai ihan mistä tahansa Sinua askarruttavasta asiasta.
Kultaisen Valon Hoito näytehoitona 25 min
Ylösnoussut Mestari Kumeka saapui vierailulle luokseni elokuussa ja kehotti aloittamaan uudenlaisen hyvin tehokkaan puhdistus- ja eheytyshoitomuodon. Hän näytti minulle hyvin selkeästi, kuinka tämä hoito tapahtuu. 
Sielunvaelluksen aikana – entisten elämien saatossa – sielullemme tapahtuu sielunsuunnitelmien ja karman mukaisesti monia tapahtumia, jopa traumaattisiakin asioita. Nämä tapahtumat saattavat ikäänkuin jättää Sielun sirpaleita entisiin elämiin. Kultaisen Valon hoidossa näitä palasia haetaan ja palautetaan Sinuun. 
Hoidossa saat tietoosi nämä entisten elämien palaset, jotka sinun sieluusi eheytetään. Kumekan mukaan sielun eheytyminen on avain täydellistymiseen. Kun sielusi on eheä, entisten elämien tapahtumat eivät tässä hetkessä enää pääse vaikuttamaan sinuun Sielutähti-chakran tai muiden chakrojen ja piilotajunnan tasolta.
Olen saanut aivan mahtavia palautteita tästä uudesta hoidosta. Tulepas kokeilemaan!
Kumeka on 8.säteen Mestari ja tuon säteen tehtävä on puhdistaa ja tasapainottaa alemmat tasot luoden valmiuden upealle Kristuksen kehoastialle (Maitreija, My Tray, Minun astiani) eli Kristukselle ihmisessä. Tällä tasolla – Kristus-minässä – Korkeampi Itse elää todellisena itsenä, sieluna. Kahdeksas säde puhdistaa fyysiseltä tasolta alkaen tunne- ja mentaalikehoihin asti. Se puhdistaa menneisyyden – myös entiset elämät – poistaa/muuntaa jopa solutason vanhoja, virheellisiä uskomuksia ja asenteita.

Enkeli-kanavointi näytehoitona 25 minEnkeli-kanavoinnissa vietät ihanan hetken Valomaailman auttajien kanssa heidän ohjatessaan sinua elämänpolullasi. Välitän viestit kanavoituna Enkeleiltä ja Valomaailmasta – Sinun korkeimmaksi parhaaksesi 

❤

Kaikkien näytehoitojen hinta on 25,00 € (maksutapoina käteinen ja kortti)Voit varata ajan nettiajanvarauksella täältä: Varaa näytehoitoaika
tai puhelimitse/WhatsApp:lla 040 704 6847 tai spostilla annemaarit@dianasofia.fi
Olet sydämellisesti tervetullut EnkeliCafeen vaikka vain oleskelemaan – nauttimaan, jutustelemaan ja tutustelemaan kahvikupposen äärellä 

?

Rakkaudella, Ilolla ja Valolla
Anne Maarit – DianaSofia